מתכון לכבדים - מעדן אמיתי
מלבד ההמלצות התזונתיות שיש לכבד, הוא טעים ומשביע וכשמכינים אותו כמו שצריך הוא הופך להיות מעדן אמיתי - מתכון מומלץ
רחל כהן
המצרכים:
חצי ק"ג כבד.
פרוסות משני בצלים.
סילאן.
טריאקי.
סויה.
קטשופ.
מלח.
סוכר.
ההכנה:
מאדים פרוסות בצל דקות.
להוסיף:
כף סילאן.
כף טריאקי.
חצי כף סויה.
קטשופ.
מלח, סוכר, פלפל שחור לפי הטעם.
לבשל 5 דקות תוך כדי ערבוב
לבסוף להוסיף את הכבדים חתוכים לריבועים - לבישול קצר.
לטעום ולתקן טעמים.
לאכול לצד תוספת שבוחרים - להגיש חם.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות