מרק בקר מעולה
מרק בקר מהווה ארוחה מזינה ומשביעה שסוגרת פינות כמנה עיקרית עם תוספת, ואהובה על כולם
- גילה מוגמי
- י' אדר התשע"ז
- 2 תגובות
גילה מוגמי
להרתיח בשר מספר 5 למשך שעה עם:
פפריקה.
כורכום.
עלי דפנה.
פלפל אנגלי.
בצל חצוי.
לקרר היטב ולחתוך לקוביות.
אופן הכנת המרק:
לטגן הרבה בצל.
להוסיף את קוביות הבשר.
לתת לזה טיגון של 10 דקות.
תבלינים:
תבלין בשר.
פפריקה.
צילי גרוס.
פלפל.
מלח.
מרק עוף.
להוסיף מים רותחים עד 3/4 מהסיר ולבשל כשעה על אש נמוכה.
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולבשל עוד שעה וחצי-שעתיים על אש נמוכה.
מדי פעם להוסיף מים כשחסר.
בהצלחה
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות