כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מרק בקר מעולה

מרק בקר מהווה ארוחה מזינה ומשביעה שסוגרת פינות כמנה עיקרית עם תוספת, ואהובה על כולם

מרק בקר מעולה
גילה מוגמי

 


להרתיח בשר מספר 5 למשך שעה עם:
פפריקה.
כורכום.
עלי דפנה.
פלפל אנגלי.
בצל חצוי.

לקרר היטב ולחתוך לקוביות.

אופן הכנת המרק:

לטגן הרבה בצל.
להוסיף את קוביות הבשר.
לתת לזה טיגון של 10 דקות.
תבלינים:
תבלין בשר.
פפריקה.
צילי גרוס.
פלפל.
מלח.
מרק עוף.
להוסיף מים רותחים עד 3/4 מהסיר ולבשל כשעה על אש נמוכה.
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ולבשל עוד שעה וחצי-שעתיים על אש נמוכה.
מדי פעם להוסיף מים כשחסר.

בהצלחה

אוכל מתכונים מרק בשר מרק בקר מתכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}