י"ג אלול התשפ"ד
16.09.2024

פטריות ממולאות במחית פטריות - דוקסל

מנה יפהפייה ומתאימה לארוחה מיוחדת בבית, לאירוח ועוד • נסו ותהנו

פטריות ממולאות במחית פטריות - דוקסל
רחלי אוחנה

 


מצרכים:

12 פטריות גדולות למילוי שמפניון ופורטבלו.
10 פטריות קטנות.
כמה עלי טימין.
1 בצל קצוץ.
מלח.
פלפל.
מעט מוסקט.
פטרוזיליה קצוצה.
100 גרם קמח.

אופן הכנה

מורידים את הרגל מהפטריות הגדולות ומניחים אותן בצד.
קוצצים היטב את הרגליים של הפטריות שהוצאנו ואת הפטריות הקטנות.
מטגנים את הבצל הקצוץ יחד עם השום עד לשקיפות ומוסיפים את הפטריות הקצוצות.
מאדים עד להוצאת רוב הנוזלים ומתבלים היטב במלח, פלפל, טימין ומעט מוסקט.
מוסיפים כף קמח ומערבבים היטב. כשנהיה גוש מוסיפים מעט מים ופותחים את התערובת.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, מערבבים ומסירים מהאש.
מקררים וממלאים את הפטריות הגדולות בצורה הדוקה.
מצפים היטב בקמח, ביצה ופירורי פנקו.
מטגנים בחום בינוני במשך 3 דקות, מעבירים לנייר סופג, מגישים עם רוטב.

בהצלחה!

אוכל מתכונים פטריות ממולאות מתכון

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}