מתכון משולב לקינוח מושקע ומיוחד
שלושה מתכונים שאפשר לשלב למנה אחת מיוחדת וכמובן אפשר להכין כל מתכון בנפרד, כל אחד ומה שמתאים לו
- גילה מוגמי
- כ"ו שבט התשע"ז
קראנץ מייפל פיצוחים
לערבב בקערה:
2 סוכר וניל.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס שקדים קצוצים.
חצי כוס פקאנים קצוצים.
חצי כוס קוקוס קלוי.
חצי כוס אגוזי ברס.
שליש כוס שומשום.
כפית קינמון.
אופן ההכנה:
לקחת עלה סיגר, לשים עליו סירופ מייפל, לקחת מתערובת הפיצוחים ולשים בתחילת עלה הסיגר ולקפל לסגירה. לטגן כחצי דקה מכל צד.
מוס תותים
לטחון תותים בבלנדר (מוט) עד לקבלת מחית תותים.
בקערת מיקסר להקציף:
2 קצפת צמחית.
5 כפות פודינג וניל.
כף תמצית וניל.
1 סוכר וניל.
להקציף עד לקבלת קצפת להוסיף את המחית תותים ולקפל
להעביר לשקית זילוף ולזלף.
לצ'ורוס
1 כוס מים.
100 גרם מחמאה.
3 כפות סוכר.
1/4 כפית מלח.
2 סוכר וניל.
כוס גדושה קמח.
3 ביצים.
אופן ההכנה:
לשים בסיר על הגז:
מים.
מחמאה.
סוכר.
סוכר וניל.
מלח.
כשנהיה נוזל, להוסיף את הקמח ולערבב היטב שלא ישארו גושים.
להעביר למיקסר לוו גיטרה ולערבב כחצי דקה על מהירות גבוהה ואז להוסיף את הביצים בהפרש של 20 שניות אחת מהשניה, עד שנקבל תערובת סמיכה.
לזלף לתוך תבנית ביצים ולהכניס למקפיא לכמה שעות.
לחלץ מהתבנית ולטגן בשמן עמוק.
כשמוכן לספוג משמן ולגלגל בסוכר עם קינמון.
אפשר לסדר את המנה ולקשט אותה כיד הדמיון הטובה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות