עוגת פרג נימוחה
עוגה רכה ואוורירית, טעימה להפליא וכמובן אפשר לקשט כיד הדמיון הטובה ולהוציא אותה במראה יוקרתי
- נאוה כרמון
- כ' שבט התשע"ז
- 1 תגובות
מתכון עוגת פרג/רחל כהן
החומרים:
5 ביצים.
כוס סוכר.
שקית סוכר וניל.
3/4 כוס שמן.
כוס מיץ תפוזים סחוט.
גרידת תפוז.
מעט תמצית וניל.
חצי כוס פרג.
חצי כוס קוקוס.
כוס ו- 3/4 קמח תופח.
לחמם תנור ל 170 ולשמן תבנית.
ההכנה:
לערבב יחד קמח, פרג וקוקוס בקערה.
בקערה נוספת חלמונים, גרידת תפוז ותמצית וניל.
בקערה אחרת להקציף חלבונים ולהוסיף סוכר וסוכר וניל בהדרגה לקצף יציב, להנמיך מעט את המיקסר ולהוסיף חלמונים אחד אחד, גרידת תפוז ותמצית וניל.
להנמיך עוד את עוצמת המיקסר ולהוסיף בזרם את השמן ואת מיץ התפוזים.
לקפל תערובת קמח, פרג וקוקוס לתוך הבלילה בתנועות עטיפה עדינות רק עד שנבלע.
להכניס לתנור למשך 35-40 דקות, לעשות מבחן קיסם יבש, לפזר אבקת סוכר.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות