עוגת גבינה עם ריבת חלב
מלבנית או עגולה, בכלל לא משנה: העיקר הטעם של גבינה עם ריבת חלב • עוגה שווה במיוחד
- מלכי וינברג
- י"ט שבט התשע"ז
- 2 תגובות
מלכי וינברג
לבסיס:
150 גרם ביסקוויטים.
3 כפות סוכר חום.
100 גרם מרגרינה מומסת.
למלית:
750 גרם גבינה.
3 ביצים.
1 סוכר וניל.
כוס סוכר.
4 כפות קמח.
2 כפות פודינג וניל.
שלבי הכנה:
1. מרסקים ביסקוויטים, מוסיפים סוכר חום ומרגרינה.
2. משטיחים בתוך תבנית עגולה/תבנית מלבנית בינונית.
3. מערבבים את כל החומרים של המלית ושופכים על הבסיס.
4. מזלפים ריבת חלב.
5. אופים בתנור בחום 180 מעלות למשך 45-50 דקות.
אופציה מלבנית
אופציה עגולה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות