כמו במסעדה: דניס בשום ועשבי תיבול
כדאי לפעמים לוותר על יציאה למסעדה ולנסות להביא את האווירה הביתה • אוכל טוב, מוזיקה שאתם אוהבים, כמובן ללא כל הפרעה טכנולוגית מסביב - אין יותר מושלם
- אושרית אברג'יל
- ט"ז שבט התשע"ז
2 דגי דניס שלמים.
להניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
בקערה להכין:
צרור גדול של כוסברה ופטרוזיליה קצוצים, 6-7 עלי בזיליקום קצוצים, 5 שיני שום כתושות, שמן זית בנדיבות, 2 פרוסות לימון חתוכות לרבעים, כפית טימין, כפית רוזמרין, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
למלא את הדגים בחצי מהכמות ואת היתרה למרוח על הדג.
לשים בתוך כל דג 3 שיני שום.
לזלף מעל עוד קצת שמן זית.
לאפות בתנור בחום 200 מעלות למשך 25-30 דקות, כשהתבנית מכוסה ולפתוח לעוד 5 דקות.
לכרובית ותפוחי האדמה: לשים בקערה 8-10 פלחי כרובית, 6 תפוחי אדמה שטופים היטב וחצויים ל-2.
לתיבול:
1 כפית גדושה חרדל דיז'ון.
1 כף מיונז.
3 שיני שום כתושות.
1/4 כוס שמן זית.
כפית דבש.
טימין.
רוזמרין.
מלח.
פלפל שחור גרוס.
כרכום.
פלפל אדום גרוס.
תבלין גריל.
צרור פטרוזיליה קצוצה.
לערבב את כל המצרכים לרוטב אחיד
לשפוך על תפוחי האדמה והכרובית ולערבב.
להניח את תפוחי האדמה כשהצד החתוך כלפי מטה, לאפות בחום 200 מעלות כשהתבנית מכוסה במשך 3 דקות ולהסיר את המכסה לעוד 7-10 דקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות