כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מרק כתום בסגנון אסייתי

שף הבית של מסעדת ל'אנטריקוט הכשרה למהדרין בתל אביב, אמיר שכטמן, משתף במתכון עסיסי למרק אסייתי כתום בעל מרקם מיוחד, צבע נהדר וטעם מנצח

מרק כתום בסגנון אסייתי

 


החומרים:

400 גרם בטטה מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות.
400 גרם דלעת מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות.
400 גרם גזר מקולף וחתוך לקוביות גדולות.
400 גרם כרישה קצוצה.
1 כפית משחת קארי אדום.
250 מ"ל חלב קוקוס.
מלח.
פלפל לבן.
שמן זית.

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול מחממים מעט שמן זית, מוסיפים את הכרישה הקצוצה, מתבלים במלח ופלפל לבן ומאדים עד לריכוך.

2. מוסיפים לסיר את משחת הקארי האדום וקוביות הירקות, מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים.

3. מסירים מהאש ומעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון. נעזרים במוט בלנדר וטוחנים הכל למרקם חלק.

4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

מגישים חם.

מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב

 

 

מתכונים מרק כתום מסעדת ל'אנטריקוט אוכל אסייתי מרק בסגנון אסייתי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}