עוגת יום הולדת יוקרתית
אם תעקבו אחרי השלבים תגלו שזה די פשוט והתוצאה משתלמת
- מלכי וינברג
- י"ג שבט התשע"ז
- 1 תגובות
עוגה לבנה:
5 ביצים מופרדות הקצפה + כוס סוכר.
כוס קמח.
1/2 אבקת אפיה.
1/4 כוס מיץ תפוזים.
1/8 כוס שמן.
הוראות הכנת העוגה לבנה:
מקציפים ביצים עם הסוכר.
מוסיפים את שאר החומרים במהירות נמוכה.
עוגה חומה:
אותם חומרים של העוגה הלבנה 2+ כפות קקאו.
אופים בנפרד כל עוגה בתבנית קפיצית עגולה בחום 180 מעלות 25 דקות.
הרכבת העוגה:
חוצים כל עוגה לשניים את החלקים זה על גבי זה, שחור-לבן-שחור-לבן.
בין השכבות למרוח קרם.
קרם:
שמים בסיר על אש נמוכה:
1 מיכל קצפת צמחית.
1 כף קקאו.
1 כף קפה נמס.
2 כפות סוכר.
50 גרם שוקולד מריר.
ממיסים עד למרקם חלק.
ריץ' 250 מ"ל.
כף גדושה סוכר.
כף גדושה פודינג וניל.
לצבע קרם:
כף גדושה שוקולית
כפית קפה.
כפית קקאו.
כף אבקת סוכר.
קצפת:
שלבי הכנת קישוט העוגה:
מורחים מסביב להכל קרם לבן.
עם צנטר פרח יוצרים פרחים בשני הצבעים.
כמו שאתם רואים בתמונה.
עם צנטר חד יוצרים מעגלים על העוגה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות