כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

עוגת גבינה פאדג׳ על בסיס בראוניז

עוד עוגת גבינה קלה להכנה: עוגת גבינה פאדג׳ על בסיס בראוניז - תהנו

עוגת גבינה פאדג׳ על בסיס בראוניז
נאוה כרמון

 


מספר מנות: 10-12

רכיבים:

1 מיקס בראוניז מוכן, מכינים לפי הוראות על הקופסא.
680 גרם גבינת שמנת.
¾ כוס סוכר.
3 ביצים טרופות.
2 כפיות תמצית וניל.

גנאש:

450 גרם שוקולד מריר.
2 כוסות שמנת מתוקה.

הכנה:

1. מחממים תנור ל 350F / 180C.
2. מכינים את הבלילה של הבראוניז ושופכים לתוך תבנית קפיצית משומנת. אופים עד שקיסם שננעץ יוצא טיפה רטוב, כ- 20-25 דקות.
3. בינתיים, לטרוף את גבינת שמנת עם סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצים טרופות ווניל, ולטרוף שוב עד שהתערובת חלקה.
4. להוציא את הבראוניז, להנמיך את חום התנור ל- 325F / 165˚C.
5. יוצקים את בלילת הגבינה מעל תחתית הבראוניז, ואופים 50 דקות עד העוגה מתייצבת - טיפה רוטטת.
6. להוציא את עוגת הגבינה מהתנור ולהכניס למקרר ל -4 שעות, או לילה.
7. לחמם את השמנת על הגז או במיקרו למצב טרום רתיחה ולצקת מעל שוקולד צ'יפס.
8. מערבבים ברציפות עד שהשוקולד נמס וחלק.
9. לקרר את הגנאש כ-10-15 דקות.
10. להעביר את עוגת הגבינה על הרשת מעל מגש מתכת.
11. בתנועה מעגלית החל מבפנים החוצה. יוצקים את זיגוג הגנאש על פני הגבינה והקפידו לכסות את כל הצדדים.
12. לתת לגנאש להישפך ולהתייצב כ-30 דקות.
13. תהנו!

מתכונים אוכל עוגה לשבת נאוה כרמון עוגת גבינה פאדג׳

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}