פטריות פורטבלו במילוי פטריות שמפיניון ויין לבן
מנת גורמה ביתית מיוחדת לערב זוגי או אירוח ברמה של מסעדה • שף מסעדת ל'אנטריקוט מלמד אתכם שלב אחרי שלב
- בחדרי חרדים
- י"א שבט התשע"ז
מרכיבים ל-4 מנות
4 פטריות פורטובלו גדולות.
1 כוס שמנת צמחית.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
100 גרם פטריות שמפיניון קצוצות דק.
30 מ"ל יין לבן.
קורט תימין.
10 מ"ל שמן זית.
2 שיני שום כתושות.
אופן ההכנה:
* מטגנים במחבת מחצית מכמות פטריות השמפיניון עם יין לבן ושמן זית.
* מתבלים בתימין, מלח ופלפל שחור, מקפיצים יחד קלות ומסירים מהאש.
*ממלאים את תערובת הפטריות הקצוצות בפטריות הפורטבלו השלמות.
*מחממים בסיר מעט שמן זית, מטגנים את שיני השום במשך 30 שניות ומוסיפים את המחצית השנייה של הפטריות הקצוצות.
*יוצקים על הכל את השמנת הצמחית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
*מבשלים יחד על אש בינונית עד לרתיחה עדינה, ומסירים מהאש.
* מניחים את הפטריות הממולאות בצלחות אישיות ויוצקים מעל מהרוטב בנדיבות.
מגישים חם.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות