כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

פטריות פורטבלו במילוי פטריות שמפיניון ויין לבן

מנת גורמה ביתית מיוחדת לערב זוגי או אירוח ברמה של מסעדה • שף מסעדת ל'אנטריקוט מלמד אתכם שלב אחרי שלב

פטריות ממולאות. צילום: נתי שוחט/פלאש90
פטריות ממולאות. צילום: נתי שוחט/פלאש90

 


מרכיבים ל-4 מנות

4 פטריות פורטובלו גדולות.
1 כוס שמנת צמחית.
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
100 גרם פטריות שמפיניון קצוצות דק.
30 מ"ל יין לבן.
קורט תימין.
10 מ"ל שמן זית.
2 שיני שום כתושות.

אופן ההכנה:

* מטגנים במחבת מחצית מכמות פטריות השמפיניון עם יין לבן ושמן זית.
* מתבלים בתימין, מלח ופלפל שחור, מקפיצים יחד קלות ומסירים מהאש.

*ממלאים את תערובת הפטריות הקצוצות בפטריות הפורטבלו השלמות.
*מחממים בסיר מעט שמן זית, מטגנים את שיני השום במשך 30 שניות ומוסיפים את המחצית השנייה של הפטריות הקצוצות.

*יוצקים על הכל את השמנת הצמחית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
*מבשלים יחד על אש בינונית עד לרתיחה עדינה, ומסירים מהאש.
* מניחים את הפטריות הממולאות בצלחות אישיות ויוצקים מעל מהרוטב בנדיבות.

מגישים חם.

מתכונים אוכל מסעדת לאנטריקות פטריות ממולאות פטריות פורטובלו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}