כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

לחמניות ביס / 40 גרם

לחמניות ביס רכות הן בסיס למילויים שונים בשריים או חלביים כיד הדמיון הטובה • ויש גם טיפ: מהו הסוד ללחמניות רכות?

לחמניות ביס / 40 גרם
אילנה אפינגר

 


החומרים:

1 קילו קמח שמרים של אסם.
חצי כוס סוכר.
חצי כוס שמן.
כף מלח.
בערך 3 כוסות מים פושרים.
(הסוד לרכות: לשים מעט אבקת אפיה).

ההכנה:

מערבבת את הקמח עם הסוכר.
מוסיפה מלח, שמן, מים וא. אפיה.
לשה במשך 10 דקות עד שהבצק אחיד.
מתפיחה עד שמכפיל את עצמו.

מורידה את הנפח ומתפיחה שנית.
יוצרת צורות ומתפיחה שוב עד להכפלה.
מורחת ביצה שמעורבבת עם מעט קפה מהול במים ושמן זית.
זורה שומשום.
אופה בחום 190° בערך רבע שעה.

לחמניות לחמניות ביס מתכונים אוכל אפיה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}