שמרים ללא התפחה
החלום של כל אישה: לאפות עוגות שמרים מבלי לחכות שעות של התפחה
- אילנה אפינגר
- י"א שבט התשע"ז
- 2 תגובות
אילנה אפינגר
החומרים:
1 קילו קמח.
3/4 כוס סוכר.
3 ביצים.
2 כפות שמרים יבשים.
1 כוס שמן.
כפית מלח(בסוף).
כוס וחצי מים חמימים.
ההכנה:
לשה במיקסר במשך 8 דקות.
מכניסה את הבצק למקרר לחצי שעה.
מחלקת את הבצק ל-4 חלקים.
מרדדת כל חלק למלבן דק ורחב.
מילוי שוקולד:
100 גרם חמאה/ מחמאה.
60 גרם קקאו.
50 גרם סוכר חום.
רבע כפית קינמון.
15 גרם קורנפלור.
מורחת את השוקולד, יוצרת את הצורה שאני רוצה.
מכניסה לתנור בחום 175° למשך חצי שעה.
בסיר מכינה סירופ מכוס סוכר וכוס מים עד שהמים מצטמצמים ונעשים לסירופ.
מורחת אותם על השמרים מיד כשיוצאים מן התנור.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות