כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון למג׳דרה בורגול מעולה

מחפשים מתכון פשוט, טעים וגם בריא? למה שלא תנסו מג'דרה בורגול? ואם אתם קצת יצירתיים, תעצבו את המנה יפה בצלחת והיא נראית כמו חלק מסעודה מיוחדת

מתכון למג׳דרה בורגול מעולה
מיכל שווץ

 


גם פשוט, גם בריא וגם טעים.

- שופכים חצי חבילת בורגול לתוך כלי פלסטיק קשיח.
שופכים עליו מים רותחים עד כיסוי מלא ולכסות עם המכסה עד שהבורגול סופג את המים.

- להרתיח בסיר קטן חצי חבילת עדשים שחורות/ירוקות עד התרככות (לוקח בין 10-15 דקות).

- בינתיים לטגן בצל סגול אחד קצוץ בתוך מחבת גדולה (ווק, אפשר גם בסיר גדול).
- להוסיף גזר מגורד בפומפיה, להוסיף מלח, פלפל, מעט כמון (עניין של טעם) ומעט כורכום.
- לשפוך לתוך המחבת עם הבצל והגזר את הבורגול (אני השתמשתי בג׳ריש לצורך הענין - בורגול דקיק יותר) ומיד אחרי לשפוך את העדשים מסוננים ממים, לערבב הכל יחד, לטעום, לתקן תיבול.

כמו שאמרנו בהתחלה, גם פשוט, גם בריא, גם טעים!

בהצלחה ובתאבון

מתכונים אוכל מג'דרה בורגול

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}