מרק ירקות לצד רצועות פיתה קריספיות
מרק עסיסי ומזין והירקות בו "חינמיים" מבחינה דיאטטית - כל הסיבות להכין את המנה היפה והטעימה הזו בבית
- פנינה אדלר
- ד' שבט התשע"ז
פנינה אדלר
לטגן בצל גדול בכף שמן.
הוספתי קוביות של:
דלעת.
דלורית.
גזר.
קצת קישוא.
חופן גדול של כוסברה וסלרי עלים.(אפשר להוסיף עוד ירקות שרוצים, העדפתי ירקות "חינמים" מבחינה דיאטטית).
לתבל במלח ופלפל שחור לפי הטעם, להוסיף מים ולבשל עד שהירקות רכים.
לטחון הכל במוט בלנדר, ובתאבון!
הסמיכות של המרק לפי - כמות המים.
המרק המקורי כתום, אלא שתוספת סלרי וכוסברה, הופכים את הצבע לירוק.
בצד הנחתי רצועות פיתה קלה מרוססות בשמן זית, מעט פפריקה, הנחתי על גריל למשך כמה דקות ליצור קריספיות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות