זוועה בתוך קשיו: צפו
זאת הסיבה שחייבים להקפיד על בדיקת הקשיו היטב לפני שאוכלים אותו - בבית משפחת ארוילי, שם צולמה התמונה, מן הסתם יקפידו הרבה הרבה יותר
- שיפי חריטן
- כ"ז טבת התשע"ז
- 1 תגובות
אתם נוהגים לבדוק קשיו?
"מדי פעם".
"לפעמים".
"כן".
"לא".
"לא".
"מה, צריך לבדוק"?
"לא תמיד".
"בטח".
שאלה אחת קצרה ומדגם מייצג של תשובות מאנשים ששאלתי באופן אקראי.
אצל משפחת ארוילי יבדקו מהיום הרבה יותר טוב את הקשיו, על אף שהם די מקפידים גם באופן כללי, עובדה שהם שיתפו אותנו בתמונה הזו, בה נראית בבירור תולעת גדולה בתוך קשיו שאינו קלוי.הקשיו והתולעת. צילום: יואב ארוילי
כמעט כולנו יודעים מהו קשיו, ובין הפיצוחים הוא אינו בין הזולים. קשיו ידוע לכולנו כאגוז, אלא שלמעשה הוא חלק נספח של פי טרופי הדומה בצורתו לתפוח וגדל באזורים טרופיים כמו דרום אמריקה, הודו, וייטנאם ועוד. בצורתו הטבעית הקשיו רעיל מאוד והקשיו שאנחנו מכירים עובר תהליך של חימום וקילוף שמסירים ממנו את החלקים הרעילים.
כמו בפירות רבים הדורשים בדיקה מפני תולעים, גם הקשיו.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות