טארט פיצוחים וחלווה • מתכון
הוא נראה מרשים ומיוחד ושלבי העבודה שלו כל כך קצרים שחבל לא להכין • מעדן מיוחד לשבת ולכל אירוע אחר שמתחשק לפנק
- אילנה אפינגר
- כ"א טבת התשע"ז
2.5 כוסות קמח מלא.
3/4 כוס שמן.
2 ביצים.
1 א. אפיה
2 סוכר וניל.
ללוש את כל החומרים ביחד ולשטח בתבנית פאי.
שכבת חלווה:
300 גר' חלווה
200 גר' אגוזים קצוצים גס (פקאן, מלך).
100 גר' פרוסות שקדים מולבנים.
לגרד חתיכות גדולות 200 גר' חלבה על הבצק ומעליו לפזר אגוזים ופרורי החלווה הנותרת. להכניס לתנור בחום 175° למשך חצי שעה.
חמש דקות לפני הסוף לשפוך על העוגה כוס סירופ מייפל.
להוציא ולהמתין שיתקרר מעט.
העוגה טעימה חמה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות