כך מתארגנים לשבת בסטייל
מדי שבוע אנחנו עומדים מול הדילמה: מתי להתחיל להכין את הסלטים, אלו סוגים, כמה זמן זה ייקח לנו • אפרת פטרזייל עם טיפ נהדר להתכונן לשבת בצורה החכמה והיעילה ביותר
- אפרת פטרזייל
- ט"ו טבת התשע"ז
- 1 תגובות
שבת קודש. צילום: מנדי הכטמן/פלאש90
המילים שעל הקיר אומרות הכול: לכבוד שבת קודש
כן, אנחנו משפחה גדולה ב״ה וכן, אני מאוד אוהבת להכין הרבה סוגי סלטים.
סלטים, כידוע, לוקחים זמן רב, במיוחד אם מדובר בכמה סוגים שצריכים כמה שעות בישול על אש נמוכה.
פעם בכמה שבועות אני מכינה כמות ענקית מכול סוג, מחלקת לקופסאות ומקפיאה.
לא צריך להיבהל מהמילה הקפאה - זה עובד מצוין וטעים להפליא.
חשוב לכתוב על מדבקה את סוג הסלט, בהקפאה הכול נראה אותו דבר.
התארגנות זה סוד ההצלחה, אם רוצים שפע (זו לא המנה הראשונה, אלא רק חלק ממנה) ולהגיע לשבת בנחת, ולהשאיר זמן לעיצוב השולחן ואווירה רגועה בבית - חייבים להתחיל מוקדם ולהתארגן נכון.
לכל מי ששואל אותי אם אחרי העיצובים נשאר מקום לאוכל - אז זה הספתח.
שבת שלום לכולם, אפרת פטרזייל, סטיילינג לשבת.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות