עוגת ביסקוויטים צבעונית
לפעמים עוגת ביסקוויטים נשמעת כמו הדבר הכי "פושט" בסדרת האפייה, אלא שהיא יכולה להיות אחת העוגות הנחשקות ביותר - כמו המתכון שלפניכם
- אדית מיכה
- י"ד טבת התשע"ז
את העוגה הכנתי בתבנית פיירקס בצורת מלבן.
החומרים:
250 מ"ל שמנת להקצפה.
2 כפות פודינג וניל.
כף אבקת סוכר.
להקציף לקצפת יציבה.
250 מ"ל שמנת להקצפה.
2 כפות פודינג שוקולד.
כף אבקת סוכר.
להקציף לקצפת יציבה
להכין צלחת עם חלב וכפית נס קפה.
שלבי ההכנה:
שכבה ראשונה לסדר את הביסקוויטים זה לצד זה.
לשפוך מעל את קצפת הווניל.
ליישר.
להרטיב את הביסקוויטים בחלב ולסדר מעל שכבת הווניל.
לשפוך מעל את קצפת השוקולד וליישר.
להרטיב שוב פעם ביסקוויטים ולסדר.
להכניס למקרר.
בינתיים להכין את הגנאש:
100 גרם שוקולד מריר.
125 מ"ל שמנת להקצפה.
לחמם על אש נמוכה עד להמסה מלאה.
לשפוך על העוגה.
להכניס למקרר עד להגשה.
אפשר לפזר מעל חלבה, אגוזים, קוקוס וכיד הדמיון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות