פחזניות נמסות בפה
גם אתן פוחדות להסתבך עם פחזניות שנופלות ולא מצליחות? במתכון הבא יש להקפיד על כל השלבים והפחזניה שלכן תצא מושלמת ומפנקת
- חני מרגי
- י"ג טבת התשע"ז
המצרכים:
חצי כוס חלב/סויה.
חצי כוס מים.
100 גרם חמאה.
כף סוכר.
קורט מלח.
כוס קמח.
4 ביצים.
אופן ההכנה:
לשים בסיר חלב, מים, סוכר, חמאה ומלח.
להביא לרתיחה.
להוסיף קמח בבת אחת ולערבב במהירות עם כף עץ עד שהתערובת נפרדת מדפנות הסיר.
מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה לכמה דקות שיתקרר מעט.
טורפים את הביצים ומוסיפים אחת אחת בהדרגה, עד שהביצה נטמעת בתערובת ונתקבל בצק מוצק מאוד.
מעבירים לשקית זילוף.
מזלפים על נייר אפיה שעל תבנית תנור (זילופים לא גדולים כי הן מתנפחות).
אופה בחום 200 מעלות למשך 20 דקות - לא לפתוח את התנור בזמן האפיה.
אחרי 20 דקות פותחים מעט את התנור, שמים מגבת על קצה הדלת ומשאירים את התנור דולק לעוד 5 דקות.
לאחר מכן הופכים אותן ודוקרים את הפחזניות עם קיסם לשחרור האוויר.
מילוי:
שמנת מתוקה.
כוס חלב.
שקית פודינג וניל.
בוזקים מעל אבקת סוכר ושוקולד מומס בזגזוג.
בהצלחה!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות