דג סלמון ב"סוכריה" ותוספת תפוחי אדמה
לפעמים הגיוון לא חייב להיות באוכל עצמו - הוא יכול להיות בצורת ההגשה ולהפוך את כל הארוחה למפנקת ומעניית
- דבורי וינברג
- י"ג טבת התשע"ז
- 1 תגובות
המנה הזו פשוטה מאוד להכנה, אלא שצורת ההגשה שלה מעניינת והופכת את הארוחה למפנקת, ו... אפילו חוסכת כלים. אז כמובן לא חובה, אפשר פשוט לאפות בתבנית רגילה.
חותכים תפוחי אדמה קטנים לרבעים ומתבלים ב:
מעט שמן.
מלח.
פלפל.
פפריקה.
תבלינים נוספים שאוהבים.
אופים במשך רבע שעה בתנור ובינתיים מכינים את הדג:
מכינים משרה מ:
2 כפות יין לבן.
3 כפות סויה.
מלח.
פלפל.
כף סילאן או צ'ילי מתוק.
משרים בפנים פילה דג סלמון.
מכינים ניירות אפיה בצורה של סוכריה.
מניחים בתוך כל סוכריית נייר שכבה של בצל חתוך דק דק לעיגולים.
מעל הבצל מניחים את הדג שהיה במשרה.
שמים בצדדים קצת פטריות, כרובית וברוקולי (או ירקות אחרים שאוהבים) ושופכים מעל את מה שנותר מהמשרה.
מוציאים את תפוחי האדמה מהתנור ומוסיפים את הדגים. אופים עוד 20 דקות ביחד עד שהכל רך ומוכן.
בתיאבון!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות