כוסיות שוקולד במילוי מוס, תות ושברי קשיו
לא תאמינו: גם אתם יכולים להכין בקלות כוסות שוקולד ביתיות ולמלא אותן בפינוקים שווים • מתכון מתוק במיוחד, מעדן מפנק
- דבורי וינברג
- י"ב טבת התשע"ז
המתכון מיועד לכולם ולא צריך לדעת לטמפרר - אם כי לא מזיק. במתכון שלי לא התייחסתי לטמפרור ולשיטותיו כלל, כי ניסיתי להנגיש אותו לכולם.
ממיסים 200 גרם שוקולד מריר במיקרו בפולסים, או בבן מארי על הכיריים.
כאשר השוקולד נמס - מערבבים אותו למשחה חלקה.
לוקחים מספר מנג'טים יחד כדי שיהיה נוח לעבוד, בגודל 1 או 1.5 ובעזרת מכחול - עדיף מסיליקון, מורחים שכבה בתוך המנג'ט, מקררים ומורחים שכבה נוספת, עד 3 שכבות.
אחרי שכוס השוקולד שיצרנו התקררה במקרר, מקלפים את הניירות בזהירות שלא יישבר הכלי.
המילוי:
מקציפים שמנת מתוקה או ריצ' פרווה לקצף יפה.
מוסיפים 100 גרם שוקולד מומס ו-2 כפיות ריבה שאוהבים (אני שמתי ריבת תות).
מזלפים יפה לתוך כוס השוקולד בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית.
מפזרים מעל שברי קשיו או אגוז מסוכר.
תהנו - מעדן של ממש!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות