כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

כוסיות שוקולד במילוי מוס, תות ושברי קשיו

לא תאמינו: גם אתם יכולים להכין בקלות כוסות שוקולד ביתיות ולמלא אותן בפינוקים שווים • מתכון מתוק במיוחד, מעדן מפנק

כוסיות שוקולד במילוי מוס,  תות ושברי קשיו

 


המתכון מיועד לכולם ולא צריך לדעת לטמפרר - אם כי לא מזיק. במתכון שלי לא התייחסתי לטמפרור ולשיטותיו כלל, כי ניסיתי להנגיש אותו לכולם.

ממיסים 200 גרם שוקולד מריר במיקרו בפולסים, או בבן מארי על הכיריים.
כאשר השוקולד נמס - מערבבים אותו למשחה חלקה.

לוקחים מספר מנג'טים יחד כדי שיהיה נוח לעבוד, בגודל 1 או 1.5 ובעזרת מכחול - עדיף מסיליקון, מורחים שכבה בתוך המנג'ט, מקררים ומורחים שכבה נוספת, עד 3 שכבות.

אחרי שכוס השוקולד שיצרנו התקררה במקרר, מקלפים את הניירות בזהירות שלא יישבר הכלי.

המילוי:

מקציפים שמנת מתוקה או ריצ' פרווה לקצף יפה.
מוסיפים 100 גרם שוקולד מומס ו-2 כפיות ריבה שאוהבים (אני שמתי ריבת תות).
מזלפים יפה לתוך כוס השוקולד בעזרת שקית זילוף או בעזרת כפית.
מפזרים מעל שברי קשיו או אגוז מסוכר.

תהנו - מעדן של ממש!

אוכל מתכונים קינוח כוסות שוקולד מוס שוקולד

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}