עוגיות שוקולד מושלגות / משהו מתוק
כיצד יוצרים את המראה הדרמטי של העוגיות? כיצד גורמים להן להיות רכות מבפנים? • מתכון קל ומהיר להכנה מדויקת ויש גם טיפים חשובים
- ענת איפרגן/משהו מתוק
- י"ב טבת התשע"ז
- 3 תגובות
המצרכים:
4 ביצים.
2 כוסות סוכר.
1 כפית תמצית וניל.
1/2 כוס שמן.
1 כוס קקאו.
2 כוסות קמח.
2 כפיות אבקת אפיה.
לציפוי: 2 חבילות אבקת סוכר.
ההכנה:
בקערה עם מטרפה ידנית, לערבב לפי הסדר ביצים, סוכר, תמצית וניל, שמן, קקאו, קמח, ואבקת אפיה - לתערובת אחידה. להניח במקפיא כשעה.
ליצור כדורים קטנים, לצפות באבקת סוכר מכל הכיוונים, כל כדור צריך להיות מצופה פעמיים באבקת סוכר - מה שיוצר את המראה המושלג. אני מצפה 25 יחידות בכל פעם, מניחה במגש שטוח ואז שוב מצפה באבקת סוכר ומניחה בתבנית במרווחים. לאפות 10 דקות בחום 170 מעלות.
טיפים חשובים:
* המתכון אמריקאי, להשתמש בכוסות מדידה של 250 מ״ל - חד פעמי לא יתן את התוצאה הזו הבצק יהיה נוזלי ומתסכל.
*הבצק נוח לעבודה רק כשהוא יוצא מהמקפיא, אם הוא מפשיר, להחזיר ל-10 דקות ורק אז להמשיך.
*להניח כדורים בתבנית העוגיות תופחות בתנור.
*לא לוותר על הציפוי הכפול - זה יוצר את המראה הדרמטי.
*לא לאפות יותר מ-10 דקות - העוגיות טעימות כשהן רכות מבפנים.
חורף חם.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות