ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור
ארוחה יפהפייה וטעימה והכי חשוב קלה להכנה • ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור
- דבורי וינברג
- י' טבת התשע"ז
- 2 תגובות
ריבועי סלק ודלעת אפויים עם בצל וחזה עוף בתנור.
התיבול: כף דבש (אפשר להחליף בסילאן).
מעט מים.
קצת סויה.
מלח.
פלפל.
מעט שמן.
להכין מרינדה כפולה - כי מתבלים את חזה העוף בנפרד ואת הירקות בנפרד.
חותכים את הסלק לריבועים קטנים יותר מהדלעת - ואת הבצלים שלמים או לחצי, תלוי בגדול.
אופים במשך 45 דקות מכוסה, ועוד כשעה ללא כיסוי. ב- 10 דקות האחרונות מעבירים למצב גריל.
ליד הגשתי למי שרצה תוספת, אורז מלא עם קישואים ופטריות מאודים.
לפני האפיה
אחרי האפיה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות