שניצל צ'יפס - כשמתחשק לפנק
שניצל הוא אחד המאכלים הכי ממכרים, גם ילדים וגם מבוגרים • ראיתם פעם מישהו שמסרב לשניצל ביתי טרי? • קבלו אותו משודרג: בציפוי חטיף צ'יפס
- שיפי חריטן
- ו' טבת התשע"ז
- 2 תגובות
חזה עוף מצופה פירורי לחם, או בשמו המוכר, הידוע, האהוב והקצר, שניצל, יכול להגיע בגרסאות בריאות יותר - אפוי לצורך הדוגמה, אלא שבמקרה הזה אנחנו נדבר על פינוק.
זה קרה כשחזרתי מפיזיותרפיה וגיליתי שהילדים שלי הסתדרו מצוין בלעדיי. טוסטר ומצנם על השיש החלבי, ושאריות קורנפלקס, קוקומן ודומיהם. בעוד אני צוהלת בלבי על ילדיי הבוגרים שמסתדרים נפלא גם בלעדיי, התעוררה הפולניה שלי לחיים והיתה חייבת להוכיח להם שעדיין ישנם מאכלים שהם לא יכולים להכין בלעדיי. אז הכנתי ארוחת ערב שהיא פינוק אמיתי.
איך מכינים שניצל צ'יפס? פשוט מאוד.
לוקחים את חזה העוף, חותכים לגודל הרצוי - אצלנו אוהבים אותם קטנים.
"דופקים" את השניצלים עד לדקיקות הרצויה לכם.
לוקחים חטיף צ'יפס, פותחים את האריזה כדי שהאוויר יצא, סוגרים אותה עם היד ופשוט מועכים היטב את החטיף עד שהוא מתפורר לגמרי. מעבירים לצלחת את הכמות הרצויה.
טובלים את השניצלים בביצה (אפשר להוסיף חרדל, דבש, כל אחד מה שהוא אוהב - אצלי זה 'נטוראל').
מעבירים לצלחת פירורי הצ'יפס, מטביעים אותם היטב כי לפירורים מסוג זה קשה יותר להידבק, ומעבירים למחבת לטיגון רגיל.
אפשרות נוספת: לערבב פירורי צ'יפס עם פירורי לחם רגילים.
כדאי שתכינו, כמוני, קינואה או תוספת בריאה אחרת, רק בשביל המצפון...
תהנו!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות