י"ח כסלו התשפ"ה
19.12.2024

סופלה תפוחי אדמה וגבינה - מתכון

ועוד לקראת חג השבועות: טרה מגישה מתכון לסופלה תפוחי אדמה וגבינה ויש גם כמה המלצות שף מעולות

סופלה תפוחי אדמה וגבינה - מתכון

 

הכמות במתכון מתאימה ל-5 מנות.

חומרים:

5 יחידות תפו"א מבושלים וקלופים.
100 גרם גבינת טוב טעם.
1/2 בצל סגול קצוץ.
3 כפות כרישה חתוכה גס.
2 שיני שום קצוצות.


2 כפות שמנת חמוצה טרה.
2 פרוסות גבינה צהובה נעם.
3 ביצים מופרדות.
1 כף קמח תופח.
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט.
מעט חמאה לשימון התבניות האישיות.


אופן הכנה:

מועכים בקערה את תפו"א לפירה עדין ומוסיפים את גבינת הטוב טעם ומערבבים היטב.
מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לחלבונים והמלח ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
מקציפים בקערה נפרדת את החלבונים ומוסיפים מעט מלח עד קבלת קצף חזק ויציב.
מקפלים את הקצף לתערובת. משמנים את כלי האפייה ויוצקים לתוכם את התערובת הסופית.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של כ- 180 מעלות למשך כעשרים דקות עד הזהבה ומגישים חם ומיד.

המלצת השף:
ניתן לאפות גם בכלי סופלה אחד גדול.
זמן אפייה כ- 35 דקות.
מומלץ להחליף 2 תפו"א בבטטה.
להגיש בליווי סלט עשבי תיבול לימוני.

חג השבועות מתכונים מאכלי חלב סופלה גבינות כתבה פרסומית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}