פסטה בפסטו וקוביות סלמון - מתכון קפה גרג
השף דוד אלפסי, שף קפה גרג בנמל תל אביב - מגיש מנה מיוחדת וטעימה במיוחד לכבוד חג השבועות • קלה להכנה וטעימה במיוחד
- כתבה פרסומית
- כ"ט אייר התשע"ו
סניף גרג בנמל הפך למהדרין, ומהווה מקום בילוי חדש למגזר שמקפיד על כשרות. החוויה בנמל תל אביב היא שילוב של ים, אוויר, ואוכל טעים.
החומרים:
250 גרם פסטה פנה\פטוצ'יני.
150 גרם קוביות סלמון.
כף פטרוזיליה קצוצה.
כף חמאת שום שמיר.
חצי כף שום כתוש.
כף פסטו.
כף אורגנו.
מלח, פלפל שחור.
אופן ההכנה:
לטגן בחמאה את קוביות הסלמון עם חצי כף שום שמיר, רבע כף שום וחצי כף אורגנו. להוסיף את שאר החומרים, להוסיף את הפסטה המבושלת, לערבב היטב על להבה קטנה, ולהגיש.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות