מתכון לקציצות דגים שלא טעמתם
מי אמר שדגים אוכלים רק בשבת? מתכון מעולה לקציצות דגים משגעות של עדן פחימה מתוך קבוצת הפייסבוק "אמהות מבשלות כשר" • נסו ותהנו
לרוטב:
2 גמבות.
3 פלפלים חריפים.
6-7 עגבניות.
חומוס.
שום.
כוסברה.
מתחילים לטגן את הגמבות והפלפל החריף ואז מוסיפים את השום. מגרדים את העגבניות הטריות
וממשיכים לבשל. מוסיפים חומוס ותבלינים:
2 כפות א. מרק עוף.
1 כף פפריקה.
פלפל.
מלח.
את הכוסברה מפזרים בסוף.
לקציצות:
לטחון טונה, נסיכה ומושט. (אני טחנתי 6 טונה, 3 מושט ו-7 נסיכה).
להוסיף כוסברה, ביצה, מלח, פלפל וכמון.
ליצור קציצות ולבשל ברוטב.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות