סגולה לפרנסה - חלת מפתח: כל שלבי ההכנה
מנהלת קבוצת אמהות מבשלות כשר צילמה את שלבי הכנת חלת המפתח עם המתכון המפורסם של שושי הלפרין • שפע פרנסה לכל עם ישראל • שבת שלום ומבורך
מנהלת קבוצת אמהות מבשלות כשר - חיה גלסטר, צילמה את שלבי הכנת חלת המפתח שנאפית כסגולה בשבת שלאחר חג הפסה, לפרנסה טובה. המתכון לחלות הוא המתכון המפורסם בקבוצה, של שושי הלפרין. תיהנו, ושיהיה שפע פרנסה לכולנו, אמן.
מידה חד פעמי: 200 מ״ל.
2 קילו קמח. אני קונה כבר מנופה חוסך את הבלאגן.
1 וחצי כוס סוכר.
2 כפות מלח.
4 כפות שמרים יבשים.
2/3 כוס שמן.
2 כוסות מים רותחים.
3 כוסות מים קרים.
ממיסה את הסוכר והמלח במים הרותחים. ואז מוסיפה את המים הקרים.
לפי הסדר:
מים(שיש שם את הסוכר והמלח).
קמח.
שמרים.
בסוף שמן.
מפעילים תנור על 220 מעלות. מתפיחים עד שהבצק מכפיל את הנפח.
מפרישים חלה.
קולעים חלות.
מתפיחים עד שמכפיל עצמו.
מכינים בלילה מביצה, כפית דבש ו-2 כפות מים.
מורחים על החלות בזהירות שלא יפגע בנפח.
זורים המון שומשום.
קישורים:
אמהות מבשלות כשר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות