י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024

מאפינס בשני צבעים ויש גם פינוקי שוקולד: מתכוננים לשבת

מהמטבח של אמהות מבשלות כשר - באהבה • אין כמו פינוקים טעימים ומתוקים לכבוד לשבת • קרמשניט עם זיגוג שוקולדי, פינוקי שוקולד עם פיצוחים ויש גם מאפינס בשני צבעים • שבת שלום

מאפינס בשני צבעים ויש גם פינוקי שוקולד: מתכוננים לשבת

 

אחרי שכבר בישלתן והכנתן והחלטתן פתאום שמתחשק לכן משהו טעים נוסף, אין כמו פינוקי שוקולד. אז מצאנו מתכון קליל ומהיר. בנוסף תקבלו מתכון לקרמשניט ולמאפינס בשני צבעים. תהנו.

 

קרמשניט/הילה וולפסון
חומרים:
2 שמנת מתוקה.
2 אינסטנט פודינג וניל.
2 כוסות חלב.
2 וחצי חבילות אבקת סוכר.
מעט חלב.
חבילת בצק עלים.

אופן הכנה:
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
מרדדים ומחוררים את הבצק, מפזרים אבקת סוכר, מניחים נייר אפייה ומעל תבנית ואופים עד להזהבה(זהירות לא לשרוף).
בינתיים מקציפים את השמנת, החלב והפודינג - לקצפת יציבה.
מרכיבים את הקרמשניט.

הכנת הציפוי:
אבקת סוכר ומעט חלב - מערבבים למרקם משחתי.
ממיסים מעט שוקולד מריר, מזלפים, ועם קיסם מושכים את הזילוף.


 

פינוקי שוקולד/נעמי ברוכים
350 גרם שוקולד נוטלה או השחר.
שתי ביצים.
עשר כפות קמח.

ההכנה:
מערבבים את הביצים והשוקולד. אפשר לחמם את השוקולד קצת במיקרו, מה שיקל על הערבוב. מוסיפים את הקמח עד שנטמע בתוך השוקולד. יוצקים לקוקטים - תבניות אישיות, ואם רוצים, זה הזמן להוסיף שוקולד צ'יפס או פיצוחים. להכניס לתנור שחומם מראש למאה שבעים מעלות למשך לחמש עשרה דקות.


 

מאפינס בשני צבעים/חופית אלמקייס
מתכון:
רבע כוס קמח תופח.
רבע כוס סוכר.
1 סוכר וניל.
1 ביצה.
רבע כוס מיץ תפוזים.
רבע כוס שמן.
50 גר' שוקולד צמקאו מומס +50 גר' שוקולד מומס לזיגוג.

הכנה:
בקערה מקציפים ידנית את הביצה עם הסוכר, עד לקבלת קצפת בהירה. להוסיף את השמן בהדרגה, לאחר מכן את מיץ התפוזים. מוסיפים את הקמח ומערבבים מעט, רק עד לאיחוד. מעבירים חצי מהכמות לקערה נפרדת ואליה מוסיפים את השוקולד המומס(במיקרו).
בתבנית מאפינס סיליקון משומנת, שמים בגובה חצי מתערובת השוקולד ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 2 דקות. מוציאים ושופכים מעל את התערובת הבהירה ואופים כ-20 דקות. להפוך על צלחת הגשה ולזגג שוקולד מומס.

הכמות מספיקה ל-6 מאפינס. אם רוצים יותר - מכפילים כמויות. אם רוצים חלבי מוותרים על המיץ ושמים שמנת מתוקה. ניתן להוסיף לתערובת השוקולד כפית ממרח השחר.


קרמשניט מאפינס אמהות מבשלות כשר פינוקי שוקולד אוכל לשבת

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}