סלט כפר עם פטריות חמות: מתכון
סלט מצוין הוא סלט שאפשר להגיש גם חם וגם קר - אז רק תבחרו • ריקי מרשת נאמן עם המתכון הכי מבוקש בסניף 'מלחה'
- הדס אריאל
- י"ג אדר א' התשע"ו
אוהבים פטריות? לכו על זה. בקיץ או בחורף, חם או קר - איך שאתם אוהבים או לפי המצב רוח. קל להכנה, טעים לאכילה ובכל אופציה.
החומרים להכנה:
בסיס הסלט:
מיקס עלי חסה.
קוביות עגבניה.
קוביות מלפפון.
רצועות פלפל.
מלמעלה:פטריות חמות שהוקפצו קלות במחבת, בשמן זית, בליווי קרוטונים, אגוזי חמניה, אגוזים ושקדים.
תיבול:
רבע כוס שמן זית.
כף לימון.
גבינת פטה מגורדת.
אופן ההכנה:
מערבבים את הירקות החיים, מעליהם מגרדים את הגבינה, מפזרים את הפטריות החמות, הקרוטונים והאגוזים, את חומרי התיבול מערבבים ושופכים מעל הכל.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות