סלט סלמון חם: מתכון
השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה הירושלמית, מציעה לנו לערבים חורפיים שכאלו, מתכון לסלט סלמון חם • פשוט להכנה וטעים במיוחד
- הדס אריאל
- כ"ח שבט התשע"ו
ריקוטה
אחד הסלטים החמים המבוקשים ביותר, במיוחד בימי חורף קרים - הוא סלט סלמון חם. אם אתם ממש רוצים להישאר בבית ועדיין לאכול את המנה הטעימה הזו, יש לכם פה את המתכון היישר ממטבחה של השפית חני כהן.החומרים להכנה:
200 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות.
200 גרם פטריות פורטובלו.
חופן בצל סגול קצוץ.
200 גרם קוביות בטטה אפויות.
חופן חסה.
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בווק, מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות, ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את קוביות הבטטה האפויות - מקפיצים עד שהכל מבושל מספיק, ומתבלים:
מלח, פלפל, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.
מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה – לקישוט.
200 גרם סלמון טרי חתוך לקוביות.
200 גרם פטריות פורטובלו.
חופן בצל סגול קצוץ.
200 גרם קוביות בטטה אפויות.
חופן חסה.
אופן ההכנה:
מחממים מעט שמן בווק, מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות, ומטגנים מספר דקות. מוסיפים את קוביות הבטטה האפויות - מקפיצים עד שהכל מבושל מספיק, ומתבלים:
מלח, פלפל, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.
מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה – לקישוט.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות