פיש אנד פוטטו: מתכון
אוהבים דגים? רשת גרג קפה מציעה מתכון משפחתי - פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים
- הדס אריאל
- י"ח שבט התשע"ו
אם אתם חובבי דגים, המנה הזאת מתאימה לכם לכל פעם שמתחשק לכם להכין משהו קליל וטעים. פיש אנד צ'יפס – מי לא אוהב?
כך מכינים את המנה הזו בגרג קפה.
חומרים – מתכון ל 4 סועדים:
• קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
• שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט).
• 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה ).
• צרור פטרוזיליה.
• 2 שיני שום פרוסות.
• 4\1 כוס שמן זית.
• 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג.
אופן הכנה:
• מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזיליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
• בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
• מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
• מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
• ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ, מיונז,וכו')
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות