כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

פיש אנד פוטטו: מתכון

אוהבים דגים? רשת גרג קפה מציעה מתכון משפחתי - פיש אנד פוטטו קריספי ועשיר בטעמים

פיש אנד פוטטו. צילום: אסף לוי
פיש אנד פוטטו. צילום: אסף לוי

 

אם אתם חובבי דגים, המנה הזאת מתאימה לכם לכל פעם שמתחשק לכם להכין משהו קליל וטעים. פיש אנד צ'יפס – מי לא אוהב?

כך מכינים את המנה הזו בגרג קפה.

 

חומרים – מתכון ל 4 סועדים:
• קילו של פילה דג לבן נקי מעור ועצמות פרוס לרצועות בעובי של 1 ס"מ.
• שקית אבקת טמפורה (ניתן להשיג בכל סופרמרקט).
• 1 קילו תפו"א (קליפה אדומה ).
• צרור פטרוזיליה.
• 2 שיני שום פרוסות.
• 4\1 כוס שמן זית.
• 2\1 ליטר שמן קנולה לטיגון הדג.

 

אופן הכנה:
• מבשלים את תפו"א במים עד לריכוך מלא ומקררים, חותכים לסירות מתבלים בשמן זית פטרוזיליה ושום ומעבירים לתבנית אפייה, מכניסים לתנור במצב גריל ל-15 דקות בערך.
• בסיר גבוה מחממים על אש נמוכה את השמן לדג.
• מכינים את בלילת הטמפורה לפי ההוראות ההכנה בגב האריזה.
• מעבירים את רצועות הדג לבלילת הציפוי ומשם אחד אחד לתוך השמן החם.
• ממליחים וסופגים שאריות שמן ומגישים לצד תפו"א ורטבים אהובים (קטשופ, מיונז,וכו')

מתכון לדג רשת גרג קפה פיש אנד ציפס מתכון לארוחת ערב תיבול בשמן זית

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}