עוגת גבינת שמנת קרה
מקפידים על סעודת "מלווה מלכה"? כי אין כמו כוס קפה ועוגת גבינה טובה לפתיחת שבוע טוב • 'הנמל' מגישים לכם מתכון
- הדס אריאל
- ו' טבת התשע"ו
כמות: תבנית עגולה בקוטר 24
החומרים לעוגה:
1 ק"ג גבינה לבנה 5%.
2 גביעי שמנת חמוצה 15%.
200 גרם אבקת סוכר "הנמל".
14 גרם ג'לטין "הנמל".
3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
2 כפות תמצית וניל "הנמל".
לציפוי:
6 חצאי אפרסקים משומרים.
1 קיווי.
1 חבילת ג'לי בצבע בהיר.
הכנת העוגה:
מכניסים לכוס חד פעמי את הג'לטין, מוסיפים 1/2 כוס מים פושרים ומערבבים היטב, מכניסים את הכוס לקערה עם דקות מים רותחים למשך 5 ומערבבים היטב עד שכל הגושים יומסו. מכניסים לקערה גדולה את כל חומרי העוגה ומערבבים היטב, יוצקים את הג'לטין המומסומערבבים היטב, מעבירים לכלי הגשה, מקררים במקרר למשך שעה.
הכנת הציפוי:
פורסים את האפרסקים והקיווי, מוציאים את העוגה מסדרים את הפירות מעל העוגה, מכינים את הג'לי על פי ההוראות שעל האריזה ויוצקים בעדינות מעל הפירות. מכסים את העוגה, ומקררים במקרר ל-12 שעות. מגישים עם כוס קפה בכוסות "הנמל".
תנאי אחסון: במקרר עד שבוע. אין להקפיא!
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות