צפו במתכון מצולם לעוגיות נימוחות
הכנות לקראת שבת קודש בעיצומן • מחפשת עוד מתכון שיגוון ויעשיר את טעמה של המלכה? 'שוקולד השחר העולה' עם מתכון קליל לעוגיות נימוחות וטעימות
- הדס אריאל
- ה' טבת התשע"ו
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערה מערבבים את כל המצרכים לתערובת אחידה וחלקה.
מניחים כפיות מהתערובת על תבנית מרופדת בנייר אפייה, עם מרווחים (העוגיות מתרחבות באפייה). אם רוצים, מפזרים מעט מלח גס (2-3 גרגרים) מעל כל עוגיה.
אופים במשך 9 דקות, עד שהעוגיות מתנפחות ומקבלות מראה סדוק.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד כ- 10 דקות על מנת שהעוגיות יתייצבו והשוליים יעשו פריכים.
מחלצים מנייר האפייה ומגישים, ניתן לשמור בקופסה במקרר עד ארבעה ימים.
עוגיות השחר נימוחות, טעימות וקלות!
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות