מדהים: הכנת סופגניות עם הריבה כבר בפנים
אמא של רבקי בסרטון הדגמה ביתי כיצד מכינים סופגניות כשהריבה כבר בפנים • כדאי לנסות בבית
- הדס אריאל
- כ"ח כסלו התשע"ו
אין סיבה להזריק ריבה, או כל מילוי אחר למעשה, אם אפשר להכניס אותו מראש לסופגניות. העיקרון אותו עיקרון, נסו איזה מילוי שאוהבים אצלכן.
ראשית קבלו את המתכון לסופגניות:
4 כוסות קמח(של 200).
4 חלמונים.
רבע כוס סוכר.
רבע מרגרינה מומסת(אפשר להמיר לרבע כוס שמן).
1 סוכר וניל.
40 גרם שמרים טריים/כף ורבע יבשים.
בערך כוס וחצי מים.
מעט גרידת לימון.
לשים היטב את החומרים עד לקבלת בצק רך וגמיש ומעט דביק (אחרי ההתפחה הוא נעים לעבודה). הוראות הכנה בדיוק כמו בסרטון שלפניכן.
בסרטון הכמות כפולה, ויצאו 30 סופגניות. יש לטגן לאחר ההתפחה(זה קורה מהר מאד)להרים בזהירות ולשים בשמן. לכסות במכסה כמעט עד הסוף למשך 2-3 דקות בכל צד.
בתאבון!
הכנת סופגניות עם הריבה בפנים
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות