מתכון: סלט חומוס וטחינה ביתיים מבית 'הנמל'
באלו מים מומלץ להשתמש למתכון של סלט חומוס וטחינה? 'הנמל' עם מתכון קל וטעים לסלט ביתי הכי מבוקש • סיבה טובה לפתוח שולחן
- הדס אריאל
- י"ב כסלו התשע"ו
החומרים לכמות: קופסא בנפח 1/2 ליטר
2 כוסות חומוס.
חצי כוס טחינה גולמית "הנמל".
2 כפות שמן זית.
1 כפית מלח.
1/3 כוס מיץ לימון.
1/2 כפית כמון.
2 שיני שום כתושות.
1/2 כוס מים.
(מומלץ להשתמש במי בישול החומוס).
אופן ההכנה:
משרים את החומוס 12 שעות, בודקים מנגיעות ומסננים מהמים, מבשלים את החומוס עד להתרככות , מקררים, מכניסים את החומוס למעבד מזון עם כל החומרים וטוחנים, מוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה.
להגשה: לטפטף מלמעלה שמן זית, לפזר חומוס מבושל, פפריקה מתוקה.
תנאי איחסון: במקרר עד 3 ימים, וכן בהקפאה.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות