דבש? לא רק בכוס התה החורפית שלכם
פרגית ממולאת אורז ופירות יבשים ברוטב שום דבש ותמרים פיקנטי על מצע של קינואה • שם המנה ארוך מדי - אך המחמאות שהמנה הזו קוצרת שוות את ההשקעה
- הדס אריאל
- ד' כסלו התשע"ו
השף אלי מנחם ממסעדת רודריגז, מבטיח כי כל מאמץ שווה על מנת להנציח את המנה המיוחדת הזו שמשדרגת כל אירוע ואירוח.
חומרים להכנה:
6 פרגיות פתוחות עם העור.
200 גרם אורז לבן מוכן.
150 גרם תערובת חמוציות קצוצות ופירות יבשים.
200 גרם קינואה מבושלת.
אופן ההכנה:
את הפרגיות משטיחים על ניילון נצמד וממלאים במרכז מתערובת פירות יבשים והאורז עם בצל מקורמל.
אוספים מכל הפינות של הניילון הניצמד ומגלגלים לצורת כדור.
את הכדור עוטפים בנייר כסף ומבשלים בסיר כ10 דקות.
מוציאים מהניילון ומניחים על תבנית ומברישים בתערובת של דבש, מעט יין, מעט סויה, ומעט דבש, וכן תמרים ושום כתוש.
צולים בתנור במשך 5 דקות עד להשחמה.
.
למצע מערבבים את הקינואה המבושלת עם חמוציות, פירות יבשים ועשבי תיבול, שמן זית וקורט מלח.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות