צפו: אנטריקוט על הגריל בירקות וציר בקר
שף בני אשכנזי, שף מסעדת טורו הירושלמית, מציע מתכון לנתח אנריקוט בסגנון חורפי • צפו בהכנת המנה
- אלי כהן
- י"ג חשון התשע"ו
צילום: שי אפגין
בני אשכנזי שף מסעדת טורו נותן לנו מתכון לאנטריקוט צרוב על הגריל עם ירקות שורש וציר בקר דמי-גלאס.
חומרים:
• 300 גר' סטייק אנטריקוט
• שמן זית
• מלח גס
• פלפל שחור גרוס
• ארטישוק ירושלמי
• שעועית ירוקה
• בצל
• שום (קונפי)
• פטריות פורטבלו
אנטריקוט על הגריל בטורו
אופן ההכנה:
• יוצקים שמן על סטייק האנטריקוט, ממלחים ומפלפלים צורבים משני הצדדים מספר דקות עד לקבלת מידת עשייה - מדיום.
• צורבים את הארטישוק, בצל ושעועית ירוקה, פורטובלו.
• מפצלים את פרחי כרובית המהדרין מכרובית 1 ק"ג, עם ציר ירקות ו-10 שיני שום, 8 גר' מלח, 50 גר' חלב קוקוס, צולים רבע שעה בתנור על 200 מעלות, מסננים ומרסקים למרקם חלק.
ציר בקר: רוטב עצמות בקר וירקות- לצמצם 24 שעות. ציר מרוכז ומלא בטעמים.
הרכבת המנה:
מניחים את האנטריקוט, מעליו מניחים לביבות בצל סגול צרוב. שום קונפי- שום בצליה איטית. ארטישוק ירושלמי צלוי, פטריות פורטובלו ושעועית ירוקה. בצד: ציר בקר דמי- גלאס.
לאכול חם! חורף בריא.
טוקו & טורו הברזל 27, רמת החיל, תל אביב.
כשרות: רבנות תל אביב (רגילה).
להזמנות: 03-6444345, חניה במקום.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות