יוקרה חד פעמית? יש דבר כזה
אלישבע גליקסברג, מנכ"לית "יופי של אירוע-Style Academy", המאסטרית והאוטוריטה של הפקות אירועים ועריכות, עושה לכם סדר בכל הקשור לאירוח בסוכה - חלק ג'
- אלישבע גליקסברג
- י"א תשרי התשע"ו
- 4 תגובות
נמרוד גנישר
בקולקציית הצלחות היוקרתיות של "הנמל" מצאתי אספקט הוגן, הן כלפי המארחים והן כלפי המתארחים. זה בא לידי ביטוי במניעת העננה המעיקה של סדיקת צלחות או שבירתן, והמתח כידוע, הוא אויבו המושבע של אירוח מוצלח.
הדיגום הגאומטרי המוזהב על גבי שולי הצלחות, לוקח אותן למחוזות יוקרה המחייבות התייחסות של כבוד בכל שלבי העריכה.
אני מניחה לפניכם את סודות העריכה, בטוחה שחג הסוכות ימציא לכם סיבות טובות למימושה.
צבעים:
צבע השמנת, הינו הגרסה החמה לצבע הלבן. בהיותו מהספקטרום הבהיר, הוא יוצר תחושת מרחב נעימה. הסגול יראה תמיד אסתטי ומרגיע, והזהב מתבקש בעקבות הדיגום על הצלחת.סגנון:
כפי שציינתי בפתיח, מערכת הכלים מחייבת אותי לבחור בסגנון אלגנטי קלאסי, זה מתבטא באגרטל מוזהב, שלישיית מפיות אישיות במרקם תבליט מטאלי ובכל שיטת העריכה.קומפוזיציה:
סימטרית, בעלת קו נקי מנצח, מלבד הא-סימטריה במאסטר פיס כדי ליצור עניין.
גם בעריכה זו בחרתי למקם את המאסטר פיס בשליש העליון של השולחן כדי לא לשמור על קשר עין בין כולם.
עריכה אישית:
הכללים האוניברסאליים מכתיבים לנו למקם את כוסות השתיה מימין לצלחת ולפי סדר הגשת המשקאות. חשוב להתאים את הכוס למשקה. "הנמל" נותנים מענה להכל, רק תבחרו...
על צלחת מנה ראשונה ממתינה הפתעה קולינרית מותאמת לסגנון העריכה ומשמאל-ערכת מפיות וסכו"ם.
עריכה מרכזית:
מגוון מגשי אירוח במתאר גאומטרי. מאסטרפיס:
צמד של אגרטל וקערה+שזירה אומנותית.
האגרטל המוזהב, בעל נוכחות מרשימה, אינו מצריך חיזוק של זר עמוס. הסתפקתי בענפי קיסוס משתפלים מטה, לקונוטציות הסכך, הגינה והסתיו המתקרב.
לצדו, הנחתי קערה אובאלית כפלטפורמה לשזירה אומנותית.
הכנת המאסטר פיס:
עטפו קוביית ספוג בעלה ירוק, הוסיפו פרחים (אני השתמשתי בגרברות) עטרו בסרט סאטן ונטיף דמוי קריסטל.זיקה לסוכות:
תאנים ממשפחת שבעת המינים, הקיסוס בשזירה ותפרחת ירוקה על המפית.טיפ:
באירוח יוקרתי מומלץ לחפות את הכיסאות בכיסוי בעל פיגמנט תואם למניפת צבעי האירוח.
כשנגמר הסלט, הופכת הקערה האובאלית לחלק אינטגרלי מהשזירה האומנותית.
שלוש מפיות, שלושה מרקמים וסטיילינג אחד שמקשר בין כולם.
נראה כמו פורצלן אירופאי רק ללא חשש התנפצות.
כדי להשיג מרווח בון שתי הצלחות הנחתי ביניהן תחתית חד פעמית של כוס שתיה.
מגוון כלי ההגשה המרכזית מעניקים חופש יצירה למפרט הקולינרי.
אלישבע גליקסברג, מנכ"לית יופי של אירוע Style Academy מובילה באירועי בוטיק ומיתוג, ובהכשרה מקצועית לייזום, הפקות, עיצוב אירועים וסטיילינג. 050-6767697 [email protected]
ניהול ההפקה סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג.
כלי הגשה ואירוח: "הנמל-הכל לבית ולמשפחה".
צילום: נמרוד גנישר.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 4 תגובות