כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

מתכון: מוס שוקולד מריר במרקם משגע

אוהבים שוקולד מריר? זה המתכון האידיאלי בשבילכם למנות הקינוח לימי ראש השנה

מתכון: מוס שוקולד מריר במרקם משגע

 


אוהבים שוקולד מריר? זה המתכון האידיאלי בשבילכם

מוס שוקולד מריר במרקם משגע – לא תאמינו כמה זה פשוט :

מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר
2 מכלי שמנת מתוקה של 250 מ"ל
קישוטים אהובים – פטל טרי, נענע, קישוט שוקולד ועוד...
כוסות הגשה

אופן הכנה:
1. קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה רחבה.
2. בסיר קטן מחממים מיכל אחד של שמנת מתוקה עד לרתיחה (250 מ"ל).
3. שופכים את השמנת על השוקולד המריר וטורפים עד לאיחוד התערובת.
4. מניחים לתערובת להתקרר למשך שעה במקרר.
5. מקציפים את המיכל השני של השמנת המתוקה (250 מ"ל) עד לקרם יציב.
6. באמצעות מרית, מקפלים את תערובת השוקולד הצוננת לשמנת המוקצפת.
7. מעבירים לשק זילוף ומוזגים לכוסות ההגשה, במידה ואין שק זילוף ניתן להשתמש בכף.
8. מניחים במקרר ללפחות חצי שעה.
9. מעטרים ומגישים.

טיפים להכנת המוס:
1. חשוב לא להקציף את השמנת יתר על המידה על מנת שלא תשבר.
2. חשוב לשמור על עדינות יתרה בזמן קיפול תערובת השוקולד לתוך השמנת המוקצפת כדי לשמר את המרקם הנהדר.
3. אל תוותרו על הקישוט מלמעלה.
4. ניתן לקנות קישוטי שוקולד מוכנים שישבו יפה על הקינוח, אבל ניתן גם להשתמש בחתיכות של פרי או לגרד שוקולד מריר מלמעלה.
5. לאוהבי השוקולד המריר מומלץ להשתמש בשוקולד עם מוצקי קקאו של לפחות 60%.
6. לאוהבי המתיקות, אפשר ומולץ להכין באותה צורה מוס משוקולד חלב.

מוגש בהמון אהבה מאת קייטרינג תמרים, קייטרינג כשר למהדרין בהשגחת בד"צ

מתכון מוס שוקולד כוסות מריר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 5 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}