הקינוח המושלם לימים החמים
סורבה אפרסקים בניחוח למונגראס ו'גינג'ר, מוגש עם פירות יער אדומים וכדור סורבה פסיפלורה
יח"צ רודריגז
עשר דקות שהיתי מחוץ לביתי, וכבר הרגשתי שאני מוכנה לחזור אליו ולא לצאת אף פעם. החום הזה יכול להעביר בן אדם על דעתו. בדיוק ביום כזה, נותן לנו אלי מנחם, השף של מסעדת רודריגז, מתכון קריר ורענן של סורבה אפרסקים, אולי נצליח לנשום קצת.
המצרכים:
1 קופסה של שימורי אפרסקים בסירופ.
1 מקל למונגראס טרי.
קורט ג'ינג'ר טרי.
סוכר.
מי ורדים.
פירות יער אדומים.
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את חצאי האפרסקים והסירופ, וכן את הג'ינג'ר ומקל הלמונגראס הטרי - חצוי לאורכו. מוסיפים לסיר 10 כפות סוכר וטיפה אחת של מי ורדים. מרתיחים ומבשלים את הכל על אש מאוד נמוכה במשך חצי שעה.
מוציאים את מקל הלמונגראס וטוחנים את הכל בבלנדר. את הנוזל שמתקבל מכניסים למקפיא, וכל חצי שעה מגרדים במזלג 3 פעמים - עד שמתקבל שלג.
להרכבת המנה: לוקחים מהשלג ומניחים בצלחת עמוקה של מרק. במרכז מניחים כדור של סורבה פסיפלורה מעוטר בנענע, ועל השלג מפזרים פירות יער אדומים.
בתיאבון וקיץ צונן
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות