הפסטה הכתומה של קפה קפה אצלכן במטבח
לקראת חג השבועות ולרגל השקת התפריט החדש של רשת 'קפה קפה', מגיש השף הראשי של הרשת, ניר מזרחי, מתכון פסטה כתומה שכיף להכין ובעיקר לאכול
- הדס אריאל
- ג' סיון התשע"ה
מתכון פסטה כתומה ל-2 מנות:
300 גרם כדורי פסטה ארוכה שטוחה( מומלץ טליאטלה).
לבטטות הצלויות:
2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות בינוניות.
50 גרם סילן.
חופן טימין קצוץ.
מלח.
פלפל שחור גרוס.
50 מ"ל שמן זית.
לשים הכל בקערה ולערבב.
לחמם תנור ל-180 מעלות.
להרתיח סיר עם מים מומלחים. על מגש אפיה להניח נייר פרגמנט ולסדר בשכבה אחידה את הבטטות המתובלות. לאפות כ-20 דקות ולהוציא מהתנור.
במחבת גדולה לטגן קלות בשמן זית את הבטטות, להוסיף 2 שיני שום פרוס. להוסיף 250 מ"ל שמנת מתוקה. לתבל במלח, פלפל שחור גרוס ונגיעת אגוז מוסקט טחון.
לבשל כ-10 דקות על אש קטנה.
במקביל לבשל את הפסטה במים הרותחים לפי הוראות ההכנה.
כשהפסטה מוכנה מסננים ( שומרים מעט ממי הבישול בצד) ומוסיפים למחבת הרוטב עם מעט ממי הבישול .
מבשלים עוד כ-2 דקות עד שהרוטב מסמיך ונצמד לפסטה, במידת הצורך מוסיפים ממי הבישול.
מוסיפים חופן עלי בזיליקום מערבבים ומגישים לצד פרמז'ן מגורר.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות