בא לכם לעוף? מתכון מעולה לכנפיים
אם האסוציאציה שעולה לכם בראש מהמחשבה על כנפיים היא מנגל, כדאי שתחשבו מסלול מחדש. מתכון מעולה בלי הרבה בלגן ולכלוך
מסעדת רודריגז
אם אתם לא מאלו שממהרים להדליק מנגל בכל הזדמנות, ועדיין אתם ממש בעניין של כנפיים, הנה מתכון משגע מאת השף של מסעדת רודריגז - אלי מנחם
החומרים:
1 ק"ג כנפיים.
לרוטב:
1 בקבוק ברביקיו.
צ'ילי גרוס.
שום.
דבש.
ג'ינג'ר.
קטשופ.
סוכר.
אופן הכנת הרוטב:
שופכים את הסוכר לסיר ויוצרים קרמל. מוסיפים מעט שום, דבש, רבע כפית צ'ילי גרוס, כוס קטשופ, ג'ינג'ר וברביקיו. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, מוסיפים כוס מים ומבשלים כחצי שעה נוספת על אש ממש נמוכה. מוציאים את הרוטב ומסננים.
אופן הכנת הכנפיים:
מערבבים את הכנפיים עם מעט קמח ומטגנים בשמן עמוק כ-6 דקות. מקפיצים את הכנפיים ברוטב ומסדרים בצורת פרח. מפזרים מעל שומשום קלוי ובצל ירוק. בתאבון
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות