כריך פרנץ' טוסט חם עם פסטרמה / סלמי
פרנץ' טוסט נתפס כמשהו מתוק ומטוגן, כאן הוא בגרסה מעודכנת - מלוח ואפוי. תהנו
לירון אלמוג
פרנץ' טוסט נתפס כמשהו מתוק ומטוגן, כאן הוא בגרסה מעודכנת - מלוח ואפוי, ומהווה פתרון מושלם לארוחת ערב מלאה המשלבת לחם, ביצה ונקניק. אחרי הביס הראשון לא תוכלו להפסיק ולהמשיך לנגוס עד הביס האחרון!
כמות ל- 2 כריכים חמים באדיבות דנה אלמוסני, טירת צבי.
החומרים:
1 ביצה.
מלח, פלפל.
4 פרוסות לחם עבות (מומלץ להסיר את החלק הקשה או להשתמש בחלה רכה).
10 פרוסות סלמי הודו או פסטרמה על גחלים טירת צבי.
1 כף מיונז.
1 עגבנייה חתוכה לפרוסות דקות.
אופן ההכנה:
1. מקשקשים את הביצה בכלי רחב ומוסיפים כף מים, מלח ופלפל.
2. טובלים את ארבעת פרוסות הלחם בביצה משני הצדדים.
3. מניחים את ארבעת פרוסות הלחם על משטח עבודה, ומניחים על שתיים מהפרוסות את הרכיבים בסדר הבא: 2 פרוסות נקניק, מיונז, פרוסות עגבנייה, 3 פרוסות נקניק נוספות וסוגרים עם פרוסת לחם מלמעלה. (כך שיצאו לכם 2 כריכים).
4. מניחים בתנור אפיה שחומם מראש ל- 180 מעלות על מצב טורבו ל- 10 דק' עד שהלחם מזהיב.
5. מניחים על צלחת, חוצים ל-2, מגישים עם מלפפון חמוץ ואוכלים בכיף.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות