פינת אוכל: סלט ירושלמי וחציל שרוף על האש
כמידי שבוע, תכנית הבישול של 'בחדרי חרדים' • השף עומרי ממסעדת קפית בממילא, עם מתכונים ייחודיים וקלילים לסלט ירושלמי וחציל שרוף על האש • בתיאבון!
- מורן כהן
- ט"ז אייר התשע"ה
מורן כהן
פינת אוכל: סלט ירושלמי וחציל שרוף על האש
בוחרים חציל בקפידה (חשוב שיהיה קל וכמה שיותר מבריק).
שורפים את החציל על אש גלויה הופכים מפעם לפעם עד שהחציל מתרכך מכל צדדיו.
לאחר מכן מקלפים את הקליפה ופורסים את החציל ל - 2 חתיכות שוות לאורכן.
על צלחת מורחים בנדיבות טחינה (לפי טעמכם - מלח פלפל לימון ושום).
מניחים את החציל (ללא הקליפה) על הטחינה.
מלמעלה מפזרים חתיכות קצוצות של עגבנייה, צנוברים, וחופן של עשבי תיבול (פטרוזיליה וכוסברה), זילוף טוב של שמן זית ותבלין השף.מתכון של סלט ירושלמי:
לוקחים עגבנייה מלפפון ובצל סגול קוצצים לגודל אחיד כך שהטעמים יהיו אחדים.
מוסיפים עשבי תיבול טריים קצוצים לפי הטעם.
מזלפים מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם.
מעל כל זה מזלפים טחינה מתובלת וגרגירי חומוס טריים בליווי ביצה קשה וברוסקטה מלחם איכותי.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות