עשן בלי אש: כך תכינו תפוחי אדמה ...מהמדורה
הזדמנות מצוינת ליהנות מתפוחי אדמה טעימים, בצורה שתחסוך לכם את הצורך להבעיר מדורה בסלון
- שיפי חריטן
- ז' אייר התשע"ה
- 2 תגובות
צלם:shutterstock
מחג לחג. רק עכשיו התאוששנו מפסח, ואנחנו כבר מריחים את ל"ג בעומר באוויר... למי שלא רוצה לחכות עד המדורות, אפשר כבר עכשיו לנסות את המתכון הבא.
"אשתי הכינה את זה בבית, ואנחנו מתכוננים להעתיק את המתכון לל"ג בעומר למסעדה אצלנו", מספר השף אלי מנחם. השף של מסעדת רודריגז בירושלים, שמנצח על התפריט החדש שמוצא חן בעיני הסועדים.
הנה לכם המתכון הכי קל, הכי טעים, שיחסוך לכם להדליק מדורה באמצע הסלון...
תפוחי אדמה ובטטות בטעם מדורה. המתכון של מסעדת רודריגז
• תפוחי אדמה שטופים היטב
• בטטות שטופות היטב
• שמן זית
• מלח גס
• רדיד אלומיניום
אופן ההכנה:
מרפדים תבנית שלימה בשכבה אחידה של מלח גס, עליהם מניחים את תפוחי האדמה בשלמותם, וכן את הבטטות, יוצקים שמן זית בנדיבות ועוטפים בנייר אלומיניום. מכניסים לתנור לשעתיים בערך, וזה יוצא בדיוק כמו ממדורה.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות