כ' חשון התשפ"ה
21.11.2024

בכמה זמן תרצי להכין את הגלידה שלך?

מתכון קל ומהיר לאחת הגלידות הטעימות ביותר. כדאי להכין מיד יותר מתבנית אחת... אל תגידו שלא ידעתן

צלם:פלאש 90
צלם:פלאש 90


אם שואלים אותי את השאלה שמופיעה בכותרת, התשובה תהיה: כמה שפחות. אני אוהבת דברים טובים, אוהבת להכין, אבל האמת שאין לי הרבה סבלנות להתקשקש במטבח. מה לעשות? אז אני מחפשת מתכונים קלים כאלו שכיף להכין, ובסופם אני מרגישה שעשיתי משהו שווה, ולא סתם עוד משהו שרואים שלא רצית להשקיע...

בפסח האחרון התארחנו אצל גיסי וגיסתי. המנה אחרונה שהוגשה לשולחן היתה גלידה ורדרדה - שמיד אחרי הטעימה הראשונה, טרחתי לברר בצורה שלא תורגש - אם יש עוד. להפתעתי, גם הגוזלים שעושים טובה כשהם טועמים משהו, כולל מתוקים למיניהם, ביקשו פעם שניה.

אז כמובן ששאלתי את גיסתי האם מדובר במתכון מסובך, וכמה שמחתי כשהיא הרימה יד מבטלת ואמרה: הכי קל שיכול להיות.

אז אני שמחה לשתף גם אתכן, כי אם אפשר - למה לא?

גלידה טעימה - הכי קלה להכנה:
המצרכים:
קופסת תותים (אני השתמשתי בתותים קפואים כשלא היתה אופציה אחרת).
ריצ' כפול.
4 חלבונים
חצי כוס סוכר.

ההכנה:
מקציפים את החלבונים בקערה, מוסיפים באטיות את הסוכר, עד לקבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת מקציפים את הריצ'.
מאחדים את שתי הקצפות, ומוסיפים את התותים לאחר שעברו ריסוק, כל אחת לפי הטעם שלה. יש שאוהבות רסק ממש, יש שאוהבות להשאיר חתיכות.
מערבבים היטב, מקפיאים, מוציאים מספר דקות לפני ההגשה - ופשוט נהנים.

שדרוג לטעם:
רוצות לגוון? לשדרג? השתמשו בפירות נוספים. אני הכנתי את אותה הגלידה עם רסק של תותים ובננות יחד. ניתן להוסיף בננות בנפרד כמובן, או כל פרי אחר שתבחרו.

ההמלצה שלי מההתחלה היתה: הכינו כמות כפולה, זה הולך להיות להיט.
גלידה מתכון קל פשוט הכנה

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}