המתכון של ריקי - להרכיב, לאכול וליהנות!
רשת "נאמן", מנדבת מתכון המתאים לחודשי הקיץ החמים, לאירוח, או סתם כשבא להתפנק - סלט טרי, רענן וקל להכנה
- שיפי חריטן
- ב' אייר התשע"ה
- 1 תגובות
צילום: קובי הר צבי
סלט ריקי
חומרים להכנה:
חופן גפרורי גזר
חופן גפרורי סלק
חופן גפרורי תפוחי עץ
עלי חסה
עלי אנדיב
1 בצל סגול
שמן זית
לימון
טחינה גולמית
קוביות גבינת פטה 5 אחוז מטוגנות קלות.
אגוזי מלך
חמוציות.
אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים, מתבלים בשמן זית ולימון, יוצקים בנדיבות טחינה גולמית, ומפזרים אגוזי מלך וחמוציות.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות