חמץ אחרון: טעמתם כבר פאד תאי סלמון ורול ספרדי?
תוכנית הבישול השבועית של 'בחדרי חרדים' התארחה השבוע בקפה גרג בקניון גבעתיים • השף המקומי גידי מגיש לגולשים שתי מנות ייחודיות - פאד תאי סלמון עם פטריות שמפיניון ונודלס ורול ספרדי עם גבינת פטה, סלט אבוקדו ותפוח אדמה • בתיאבון!
צילום: מורן כהן
פינת אוכל: טעמתם כבר פאד תאי סלמון ורול ספרדי?
מרכיבים:
כרוב וגזר מגורדים
קוביות סלמון
שעועית ירוקה
רצועות גמבה
בצל סגול
פטריות שמפניון
רוטב טריאקי
אטריות נודלס
אופן ההכנה:
מחממים שמן במחבת ולתוכה מוסיפים בצל, רצועות גמבה ופטריות. מקפיצים מספר דקות, ובינתיים מכניסים את האטריות למים רותחים.
מתבלים את הירקות במלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים את הכרוב והגזר וקצת רוטב טריאקי.
במחבת נוספת מחממים שמן ומקפיצים את הסלמון, מוסיפים את האטריות לירקות המוקפצים, ולאחר שהסלמון מוכן מאחדים בין כל המרכיבים.רול ספרדי
מרכיבים:
תפוח אדמה מגורד
בצל ירוק
קוביות גמבה
רוטב חלפיניו
סלט אבוקדו
גבינת פטה
ביצה
טורטיה
אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן. בינתיים מערבבים ביצה עם בצל ירוק, קוביות גמבה, תפ"א מגורד ורוטב חלפיניו.
שופכים את כל התערובת למחבת ומעליה מניחים את הטורטיה. נותנים לביצה להתבשל מספר דקות, מורידים מהאש ומורחים על הצד של הביצה סלט אבוקדו וגבינת פטה מגורדת.
מגלגלים את הרול ומגישים לצד סלסת עגבניות וסלט ירקות.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות